5

Jednostavno korištenjeToscana ERP sustav iznimno je jednostavan i lak za korištenje. Uključite u proces sve osobe koje smatrate važnima za proizvodnju i prodaju.


Sigurni smo da vjerujete kako držite sve u svojim rukama po pitanju organizacije posla te da je Vaša produktivnost na vrhuncu. Međutim, svjedoci smo činjenice da mnoge tvrtke ne koriste potencijal koji posjeduju radi bespotrebnog ulaganja vremena u loše vođenje poslovanja.

Ne samo da su naši zadovoljni klijenti dokaz kvalitete Toscana ERP & CRM sustava, već ga i sami koristimo svakodnevno. U svakom trenutku jasno je u kojoj se fazi nalazi pojedini projekt, a pritom se može vidjeti za koji je zadatak zadužen pojedini djelatnik unutar tvrtke. Također, s lakoćom i u trenutku pratite nastale troškove materijala i uloženog vremena, a kontrola narudžbi napokon postaje jednostavna. Sve su ovo tek dijelovi kompleksnog sustava čije su prednosti višestruke, u što ćete se zasigurno uvjeriti dopustite li nam da Vas uvedemo u svijet naše aplikacije.

Ponude, računi, proizvodni zadaci, marketinški projekti, radno vrijeme i efikasnost djelatnika... Sve je pregledno i jednostavno!


 

NAZOVITE NAS NA +385 1 2915 708  I INFORMIRAJTE SE

Dogovorite s nama besplatnu prezentaciju!