5

ImplementacijaNakon instalacije osnovnih postavki i obuke osoblja, osiguravamo kvalitetno održavanje i daljnje unapređenje sustava. Implementacija ERP sustava unutar tvrtke ili pojedine organizacije sastoji se od nekoliko faza, u kojima je vrlo važna suradnja managementa tvrtke.Detaljni koraci implementacije softvera su sljedeći:


Analiza poslovanja

U ovoj fazi definira se način rada unutar tvrtke, moguća povezivanja radnih procesa s programskim rješenjem, te eventualna potreba za nadogradnjom aplikacije kako bi ispunjavala individualne zahtjeve pojedine tvrtke.


Specifikacija dodatnih zahtjeva

Većina tvrtki ima interni način rada koji dijelom želi prenijeti u novo programsko rješenje u cilju automatizacije provjerenih metoda. U tom slučaju potrebni su nam dokumenti u kojima su jasno definirani zahtjevi organizacije te opseg implementacije.


Postavljanje osnovnih postavki za novog korisnika

Kako biste mogli započeti s korištenjem i testiranjem ERP sustava, prema dogovoru nam dostavljate informacije koje su nam potrebne za set-up profila tvrtke. Svakom korisniku dodjeljuje se račun te pristupni podaci. Također, prema dogovoru unosimo i sve ostale podatke koji su Vama važni (baza klijenata, lista proizvoda, cjenik usluga i sl.)


Edukacija korisnika

Nakon uspješne implementacije sustava dolazimo u Vaše poslovne prostore ili online putem educiramo Vaše djelatnike na koji način ispravno koristiti mogućnosti softvera. U ovom dijelu vrlo je važno da svi aktivno sudjeluju kako bi napredak bio brži; iz tog razloga vrlo je važno da se usklade termini edukacije kako bi svi djelatnici mogli prisustvovati.


Kontrola korištenja ERP sustava

Unutar tvrtke ili organizacije potrebno je određeno vrijeme (i do 6 mjeseci) da se kompletna nekadašnja organizacija poslovanja prenese i optimizira kroz novi ERP sustav. U većini slučajeva, pojedini se radni koraci unutar tvrtke reorganiziraju te tvrtka prolazi određenu reformu kroz modernizaciju što dovodi do napretka poslovanja u svim segmentima. Naš tim u svakom Vam trenutku stoji na raspolaganju, bilo za tehničku ili informacijsku podršku.NAZOVITE NAS NA +385 1 2915 708  I INFORMIRAJTE SE

Dogovorite s nama besplatnu prezentaciju!