5

Čemu zapravo služi ERP?


Uz ERP sustav, sve svoje poslovne probleme riješit ćete u sklopu jednog sistema. Organizirajte svoje poslovanje brzo i kvalitetno!


ERP poslovni sustav za uspješno vođenje poslovanja. ERP & CRM poslovni softver

ERP (eng. Enterprise Resourse Planning) poslovni informacijski sustavi prisutni su na tržištu više od pola stoljeća. Tijekom godina, razvoj tržišta i rast poduzeća dovode i do razvoja tehnologije te većih konkurenata. Zbog čestih promjena na tržištu i pritisaka za boljom kvalitetom, nižom cijenom i ujedno bržom uslugom, stvara se potreba za poboljšanjem poslovnih procesa te kontinuiranim održavanjem postignutih rezultata. Napredan ERP sustav pokušava pokriti sve važne funkcije pojedine tvrtke, poštujući njezin način poslovanja.

Danas svaka tvrtka vodi poslovanje na svoj način, manje ili više uspješno. Traže nove načine za optimizacijom rada, koriste i određene softvere, međutim u većini su slučajeva to programska rješenja namijenjena knjigovodstvu, koja ne pružaju kompletan pregled radnih i prodajnih procesa.

Objedinite poslovanje cijelog poduzeća u jednu cjelinu čime ćete smanjiti troškove rada, povećati kvalitetu svoje usluge te konkurentnost na tržištu.


Zasigurno ste i sami primijetili nedostatke rukovođenja projektima pa stoga ulažete velike napore te dodatno vrijeme kako biste nadogradili elemente koji Vam nedostaju u radnim procesima. Nema potrebe za ulaganjem u vlastiti softver koji bi zadovoljio potrebe Vašeg poslovanja, jer bi takav projekt oduzeo dosta vremena i novaca, a krajnji je rezultat uvijek upitan. U današnje vrijeme na tržištu se nudi nekoliko kvalitetnih programskih rješenja. Naravno, nemoguće je očekivati kako će svakoj organizaciji odgovarati kompletan softver. Uz ERP sustav, vrlo jednostavno možete pratiti Vaše poslovne uspjehe i probleme koji se ponavljaju, te pritom optimizirati poslovanje prema jasnim statistikama. Ponosimo se činjenicom da Toscana ERP softver pruža mogućnost nadogradnje sustava prema potrebama Vašeg načina rada.


Kontaktirajte nas i s nama dogovorite sastanak kako biste saznali sve ostale detalje!NAZOVITE NAS NA +385 1 2915 708 I INFORMIRAJTE SE

Dogovorite s nama besplatnu prezentaciju!